Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanulás - üzleti angol képes leírás - Üzleti angol.tlap.hu
részletek »

Tanulás - üzleti angol - Üzleti angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzletiangol.tlap.hu » Tanulás - üzleti angol
Keresés
Találatok száma - 12 db
5perc angol

5perc angol

Az ingyenes angol napi leckéket, az 5 Perc Angol-t 2003-ban keltettük életre, azzal a céllal, hogy napi, ingyenes, és nem utolsósorban rövid és szórakoztató mini leckékkel segítsük a nyelvtanulókat és a nyelvgyakorlókat. A napi ingyenes nyelvleckékre bárki feliratkozhat, ez semmilyen kötöttséggel nem jár. A feliratkozást weboldalunk jobb felső sarkában teheted meg. A napi leckéket nem szint szerint soroljuk be, így mindenki - aki feliratkozik - ugyanazt a leckét kapja. A tanulnivalók heti témák köré csoportosulnak, így vagy egy adott szóbeli témakörrel, vagy egy nyelvtani ponttal, vagy egy készséggel (pl. hallás utáni értés) foglalkozunk. A leckéket minden szintnek ajánljuk, hiszen ha mást nem is, de legalább a szavakat mindenki meg tudja tanulni. A heti tanulnivalók összeállításánál figyelünk arra, hogy mindemellett a leckék változatosak legyenek tudásszintben is. Ha még nem tetted, csatlakozz Te is hozzánk, és tanulj velünk szórakozva minden nap!

BBC Learning English

BBC Learning English

A BBC Learning English oldala már 70 éve mutatja be az angol nyelvet változatos (letölthető) feladatokon keresztül az érdeklődőknek. Megtalálhatóak - különböző hanganyagok, - szituációs gyakorlatok, - gyakran használt szavak, kifejezések, - tanácsok állásinterjúhoz, önéletrajz készítéshez.

Breaking News English

Breaking News English

Több mint 1600 ingyenes, nyomtatható angol tananyag 7 tudásszint szerinti csoportosításban. Letölthető hanganyagok részletesen kidolgozott feladatokkal és megoldásokkal. Könnyebb és bonyolultabb leckék kétnaponta, az új leckék az aktuális eseményeket dolgozzák fel hírek, üzleti hírek, szórakozás, tudomány témakörökben.

Business English

Business English

Terveink szerint itt hetente jelennének meg feladatok business english és általános angol (főleg nyelvtan és kommunikáció) témakörökben. A feladatok megoldásai is folyamatosan kerülnének feltöltésre. Valódi, egyedi TARTALOM - 15 év tanári tapasztalat és saját fejlesztésű nyelvtani, illetve kommunikációs tananyag!!

Business English Exercises

Business English Exercises

Az oldal az üzleti angol nyelvben leggyakrabban előforduló nyelvtani szerkezetek gyakorlását, szavak, kifejezések elsajátítását segítő teszt feladatokat tartalmaz megoldással együtt. A feladatok nehézségi szint és témakörök szerint is csoportosítva találhatóak.

Business English Grammar Exercises

Business English Grammar Exercises

Az oldal üzleti angol feladatokat tartalmaz - szavak, kifejezések (általános üzleti, értékesítés, marketing, számvitel, pénzügy, informatika, egyéb), - nyelvtani kvízek, - beszédértési tesztek, - szövegértési tesztek tematika szerint csoportosítva.

BusinessEnglishPod

BusinessEnglishPod

A weboldal heti rendszerességgel kínál ingyenesen letölthető MP3 formátumú leckéket és e-Book anyagokat középhaladó és haladó üzleti angolt tanulóknak. Minden tananyag egy adott téma (tárgyalás, prezentáció, telefonálás, utazás, stb.) és nyelvi szerkezet (tagadás, kérdés, vélemény kifejezése) köré épül.

English Grammar Online

English Grammar Online

Az oldal három terület szerint ad hasznos feladatokat üzleti angol témában: 1. Kommunikáció (üzleti levél készítése, szógyűjtemény szituációkhoz, üzleti kommunikáció) 2. Nyelvtan (igeidők és egyéb jelentős nyelvtani fejezetek bemutatása formális példamondatokon keresztül) 3. Info (karrier, marketing, tárgyalás, ügyfélszolgálat, bevásárlás)

Learn English Free

Learn English Free

A weboldal számos segítséget kínál ahhoz, hogy az ide látogató fejlessze angol nyelvtudását. Beszédértési és kiejtési feladatok, gyakorlatok a nyelvtan bemutatására, tesztek és nem utolsósorban játékok sora várja az érdeklődőket. Az üzleti angol feladatok között megtalálhatóak: - üzleti angol rövidítések feleletválasztós teszt, - munkahelyi beosztások és magyarázatuk, - a vállalat osztályainak és az általuk ellátott feladatok bemutatása.

Hirdetés
Mindenangol

Mindenangol

Business English kifejezések gyűjteménye Business English szószedetünk jelenleg 50 témakörben 500 kifejezést tartalmaz magyar fordítással. A legtöbb esetben szókapcsolatokat és kifejezéseket tanítunk, vagyis olyan kollokációkat, amiket hatásosan fel lehet használni a kommunikációban és 'angolos' lesz, amit mondunk. Ezen kívül az üzleti angol iránt érdeklődő az oldalon megtalálhat 200 mintamondatot hivatalos levelekhez.

Üzleti angol tanfolyam

Üzleti angol tanfolyam

Manapság egyre többen vannak azok, akiknek az üzleti életben is szükségük van az angolra. Sok munkahelyen már elvárás a társalgási szintű angol nyelvtudás, bizonyos munkakörökben pedig egyenesen elengedhetetlen az üzleti szókincs ismerete. Az üzleti angol, vagyis a Business English szakterületenként eltérő szókincset tartalmaz. Az általános üzleti angol, más néven a General Business English az a vonal, ami leginkább megfelel egy általános üzleti, irodai környezetben használható tudásnak. Leginkább azoknak a tanulóknak ajánljuk, akik itthon nemzetközi cégeknél, vagy külföldön olyan környezetben dolgoznak, ahol a munka része az aktív írásbeli és szóbeli szóbeli angol kommunikáció.

Writing Business Letters

Writing Business Letters

Az oldal ötleteket ad, melyek azok a szempontok, amelyeket javasolt figyelembe venni, amikor üzleti levelet írunk. Emellett az üzleti levelezésben előforduló egyéb levél típusok (kísérőlevél, felmondás, ajánlatkérés, köszönőlevél, emlékeztető) elkészítéséhez is tartalmaz hasznos tanácsokat.

Tuti menü