Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szótárak képes leírás - Üzleti angol.tlap.hu
részletek »

Szótárak - Üzleti angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzletiangol.tlap.hu » Szótárak
Keresés
Találatok száma - 7 db
Afme

Afme

Az AFME a világ vezető bankjait és a tőkepiac egyéb jelentős résztvevőit képviseli. Az AFME összekötőként szolgál a pénzügyi piacok, politikusok, döntéshozók és a közvélemény között. A tevékenységeink: - képviselet - képzés - kommunikáció - koordináció

Business Dictionary

Business Dictionary

A BusinessDictionary több mint 25000 kifejezést tartalmazó szótár. A menedzsment, a kisvállalkozások, a közgazdaságtan, az emberi erőforrás, a vállalkozás, a vállalati stratégiák témaköröket érinti. A tanulást segítő egyéb tartalmakat is kínál az oldal, mint pl. cikkek vagy hírlevél.

Cambridge Business English Dictionary

Cambridge Business English Dictionary

Egynyelvű, 35000 üzleti szót, kifejezés magyarázatát tartalmazó szótár, amelyet diákok és bárki más is használhat, akinek a munkája során szüksége van az angol nyelvre. Egy adott kifejezést egy kattintással megkereshetünk más Cambridge szótárban is (pl. British English, American English).

Moneyterms

Moneyterms

Az oldalnak az a célja, hogy bemutassa amit a befektetőknek tudniuk kell a vállalatok és a részvények elemzéséhez. Az elemzői tapasztalatom alapján készült. A weblapon befektetési és pénzügyi szakkifejezések találhatóak logikusan felépített kategóriákba csoportosítva. Az egyes szakkifejezésekhez részletes magyarázat tartozik további hivatkozásokkal más, kapcsolódó fogalmakhoz.

Nasdaq Glossary of Stock Market Terms

Nasdaq Glossary of Stock Market Terms

A NASDAQ.com Glossary pénzügyi és befektetési szakkifejezéseket tartalmaz. A tőzsdei szótárban több mint 8000 szakkifejezést és definíció található, amelyekre rákereshetünk akár kezdőbetű alapján is. A Hypertextual Finance Glossary by Campbell R. Harvey of Duke University működteti az oldalt.

Reuters Financial Glossary

Reuters Financial Glossary

A Reuters Financial Glossary-t azért hozták létre, hogy gyorsan hozzáférhetőek legyenek a deviza -, pénz -, tőke -és árutőzsdei szakkifejezések magyarázatai. Megtalálhatóak még a szótárban a technikai elemzések során és a makroökonómiában használatos szakkifejezések is. Sok hivatkozás, link segíti a könnyebb értelmezést.

TheFreeDictionary

TheFreeDictionary

A szótár kb. 8000 kifejezést és 18000 linket tartalmaz a bankok, befektetések világából. A felhasználók megtalálhatják a leggyakrabban használt és még a ritka pénzügyi szakkifejezések megbízható jelentését. Továbbá a pénzügyi szótár tartalmazza az Investopedia.com oldalt is. Itt több mint 5000 szakkifejezés, több mint 1000 cikk található a befektetésekkel kapcsolatosan.

Tuti menü