Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelviskolák - üzleti angol képes leírás - Üzleti angol.tlap.hu
részletek »

Nyelviskolák - üzleti angol - Üzleti angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzletiangol.tlap.hu » Nyelviskolák - üzleti angol
Keresés
Találatok száma - 19 db
Angloville nyelvi sziget

Angloville nyelvi sziget

Az Angloville nyelvi sziget egy külföldi angol nyelvtanfolyam Magyarországon. Egy hétre anyanyelvi környezetet teremtünk, ahol a résztvevők 70 óra (napi 12 óra) egyéni nyelvi tréningen vesznek részt különböző országokból érkező angol anyanyelvűekkel, így leküzdik kommunikációs korlátaikat és magabiztos angoltudásra tesznek szert. A program során az üzleti nyelv, prezentáció, tárgyalás, konferenciahívás helyzetek gyakorlása kiemelten fontos. Az all-inclusive, bentlakásos program nyugodt, minőségi vidéki helyszíneken valósul meg.

Angol gazdasági

Angol gazdasági

Üdvözlünk az ország első online szakmai angol nyelviskolájának honlapján! Legfőbb ismertetőjegyünk, hogy kizárólag interneten oktatunk, a hallgatók igényeit maximálisan figyelembe véve. Kiváló tanáraink, rugalmas időbeosztásunk, pozitív hozzáállásunk belőled is Angol Nyelvzsenit farag! Légy magabiztos angolul is!

Angol Tréning

Angol Tréning

Az angoltrening új módszert képvisel a nyelvtanulásban. A gyors és gyakorlati tréningeinken a beszédkészség fejlesztését tűztük ki célul. A tréning módszerrel eredményes a nyelvtanulás és hatékonyan fejlődik az összes kommuniációs készség: a beszéd, szövegértés, írás és olvasás. Tréningeinken a kommunikációs kompetenciák is fejlesztésre kerülnek és a beszéd- és szövegértés készségei is magabiztos alapokat nyernek. A tréning módszerrel az angol nyelvet céljának megfelelően, eredményorientált tréningeken lehet elsajátítani. Az üzleti angol tréningeink a gyakorlati üzleti munkamenetre és élethelyzetekre épülnek. Nem az üzleti angolról tanulunk, hanem üzleti angolt sajátítunk el. Az üzleti témák és megfelelő szókincs mellett a kommunikáció udvariassági kifejezéseit és a profi üzleti hozzáállást is elsajátíthatod. A tréning módszernek köszönhetően azonnal alkalmazható tudást és szókincset kapsz. Az angollal együtt sajátíthatod el a megfelelő nyelvi stílust és üzleti kommunikációs eszközöket is. Írásban és szóban is magabiztos leszel, akár panaszlevelet kell kezelni, akár prezentációt kell tartani, akár vendégeket kell fogadni.

BeHappy Angol Nyelviskola

BeHappy Angol Nyelviskola

A mi célunk az, hogy mindenkinek segítsünk megtanulni angolul, aki megtisztel minket a bizalmával. Nemre, életkorra, képességekre való tekintet nélkül. Nevünkhöz méltóan vidám, közvetlen, barátságos légkörű angol nyelviskola vagyunk. Fontosnak tartjuk, hogy minden tanulónak és érdeklődőnek személyes odafigyelést nyújtsunk, megismerjük az angollal kapcsolatos célját, terveit és tájékozódjunk eddigi sikereiről, esetleges kudarcairól. Mivel angol nyelviskolánkban nem csoportban, hanem egyéni tempóban lehet tanulni, már a beiratkozáskor felmérjük a jelentkező tudását, érdeklődünk céljairól és meghallgatjuk egyéni elképzeléseit. Így tudunk személyre szóló segítséget nyújtani. A tanfolyam során vezető tanárunk minden tanuló haladását figyelemmel kísári, és irányítja tanári csapatunk munkáját.

Berlitz

Berlitz

A nyelvtanulók a világon mindenhol elégedettek a Berlitz-módszerel, mely az egyik legsikeresebb módja egy nyelv hatékony és élvezetes elsajátításának. Minden tanfolyamunk a Berlitz-módszeren alapul, melynek legfontosabb ismertetőjegyei a következők: - A tanfolyamon résztvevők igényei állnak a középpontban - A tanuló a célnyelven gondolkodik és beszél a kezdetektől fogva - Magas beszédarány, az óra 50%-án a tanuló beszél - Célirányos oktatás - Intuitív nyelvtan - Személyre szabott oktatás

Business Focus

Business Focus

Nyelviskolánk fő profilja a szakmai nyelvvizsgára való felkészítés. 2003 óta - elsőkét a nyelviskolák szaknyelvi piacán- szervezünk szaknyelvi felkészítő tanfolyamokat. Az elmúlt években több száz hallgató vett részt középfokú és felsőfokú szakmai nyelvvizsga előkészítőnkön különböző nyelvekből. Az elmúlt év tapasztalata szerint tanulóink 72%-a tett sikeres szakmai nyelvvizsgát. Szaknyelvi felkészítő tanfolyamunk lényege a következő: - Mindig a soron következő szakmai nyelvvizsgára készítünk fel. - Típusfeladatok gyakorlásával oktatunk szóban és írásban. - Oktatóink szaknyelvi vizsgáztató tanárok. - Garanciát vállalunk.

Company School

Company School

A Company School Üzleti Nyelviskola nevében hordozza tevékenységének fő irányvonalát: a vállalati nyelvoktatást, az ügyfelünk által megjelölt helyszínekre kihelyezett nyelvi kurzusokat. Üzleti / Szaknyelvi oktatásra szakosodva célunk az, hogy megismerjük a vállalatok idegen nyelvet beszélő alkalmazottak iránti igényét és a környezetet, amelyben a munkatársaknak dolgozniuk kell.

D&D Nyelviskola

D&D Nyelviskola

Üzleti angol tanfolyamainkat ajánljuk azon magánszemélyeknek, akik fontosnak tartják, hogy birtokában legyenek a sikeres üzleti élethez elengedhetetlen nyelvtudásnak és készségeknek, azaz sikeresen és meggyőzően helyt tudjanak állni a legkülönbözőbb helyzetekben. Egy teljesen egyedi tanmenetet alkalmazunk, melynek során hallgatóink széleskörű elméleti tudásra tesznek szert, melyet konkrét esettanulmányokon keresztül a gyakorlatban is alkalmazniuk kell. Tanfolyamaink nagy hangsúlyt fektetnek továbbá arra, hogy hallgatóink az üzleti életben elengedhetetlen készségekkel (pl. tárgyalások lebonyolítása, prezentációkészítés, kapcsolatépítés) is rendelkezzenek. Tanfolyamaink három szinten (B1 - alapfok, B2 - középfok és C1-C2 - felsőfok) érhetőek el.

Európai Nyelvek Stúdiója

Európai Nyelvek Stúdiója

Miért az Európai Nyelvek Stúdiója? - Céges és egyéni nyelvoktatás: Ha nem csak tanulni, de használni is akarja a nyelvet, segítségünkkel eléri célját, legyen szó munkahelyi képzésről, vagy egyéni fejlődésről. - Tapasztalt nyelvtanárok: Szigorú kiválasztási rendszerünkkel biztosítjuk, hogy Önt a legjobb tanárok képezzék. - Modern képzési anyagok: A hagyományos kurzuskönyveken túl multimédiás eszközök alkalmazásával könnyítjük meg az Ön számára a tanulási folyamatot. - Nyelvtanulást segítő tippek: Tapasztalt tanáraik tollából született ingyenesen elérhető 'Tanulástechnika minitréning'-ünk segítségével válhat egyre hatékonyabbá a nyelvtanulása.

Hirdetés
Inside Word

Inside Word

Az Inside Word Nyelvoktató és Nyelvi Utaztató Központ az általános nyelvi tanfolyamokon túl nyelvvizsga-előkészítő és szaknyelvi nyelvtanfolyamokat is szervez angol, német, spanyol, francia és olasz nyelven. Ma már minden vállalkozás számára elengedhetetlen, hogy az alkalmazottak jártasak legyenek az idegen nyelvű üzleti terminológiában, és egy memo, üzleti levél, vagy ajánlatkérés elkészítése, illetve a panaszokra, ajánlatokra való gyors és pontos reagálás ne okozzon gondot. Az Inside Word nyelviskola üzleti nyelvi kurzusait olyan magyar és anyanyelvi, oktatók tartják, akik többnyire maguk is üzleti szférában szereztek tapasztalatot, vagyis a nyelvi kompetenciát első kézből vett tapasztalataikkal erősítik. Az Inside Word erre távoktatásos megoldást is kínál e-learning formájában! Az üzleti nyelvi képzés specifikus területe a banki és adózási rendszerekkel, és az ehhez tartozó speciális terminológiával foglalkozó kurzus. A nyelvtanfolyam nemcsak auditorok és pénzügyi szakemberek számára javasolt, hanem mindenkinek, akinek munkakörébe tartozik a szerződéskötés, egyeztetés, és valamilyen formában a döntéshozatal. Szakképzett, az üzleti szférában is jártas, esetenként szakirányú végzettséggel rendelkező oktatók gondoskodnak a minőségi képzésről.

International House

International House

Legyen szó multinacionális cégről, kis- és középvállalkozásról, egyéb intézményről vagy szervezetről - huszonöt éve tartunk kihelyezett vagy iskolánkban tartandó nyelvoktatást cégeknek. Önök elmondják az egyedi igényeiket, s mi adjuk a 'know how'-t és a tanárokat az év bármely időszakában.

Katedra Nyelviskola

Katedra Nyelviskola

A Katedra Nyelviskola a lakosság részére csoportos és egyéni nyelvtanfolyamok széles választékát kínálja. A Katedra Nyelviskola Hálózat iskoláiban évente 8000-en teszik le a nyelvvizsgát, amely a hallgatók 80%-át jelenti. Budapesten négy helyen találhatóak meg, az I., a VI., a XI. és a XIV. kerületben.

Magna Nyelviskola

Magna Nyelviskola

A Magna Corporate Training Center angol nyelvű, személyre szabott képzéseket fejleszt, melyek során a praktikus, azonnal használható tudás átadása a legfontosabb cél. Minden képzést az ügyféllel együtt, a résztvevők igényei szerint alakítunk ki. A Presenting in English Training az angol prezentációk alap nyelvezetét gyakoroltatja elsősorban. A képzésen résztvevők nagy része általában már magabiztosan mozog a prezentációk világában, ha a saját anyanyelvén kell a közönséghez szólnia, ám az angol nyelven történő prezentálásban még nincsen gyakorlata. Business Writing Skills: Az utóbbi években főként e-mail írás tréningekre van egyre nagyobb igény, hiszen akár egy általános nyelvi képzésről, akár egy üzleti angol nyelvi képzésről legyen szó, a munkahelyi írott kommunikáció fejlesztésére helyeződik talán a legkevesebb hangsúly. Customer Service Skills: Minden vállalat számára az egyik legfontosabb cél, hogy az ügyfelekkel való kommunikáció a lehető legmagasabb színvonalon történjen.

Manhattan Nyelviskola

Manhattan Nyelviskola

A Manhattan Nyelvstúdió összes munkatársa lelkesen dolgozik azért, hogy minden egyes diákunk valóban minőségi nyelvoktatást kapjon, így az alapítás óta eltelt 7 év alatt sikerült Zugló és a környező kerületek legnépszerűbb nyelviskolájává válnunk, ahol több ezer diák tanul évente. Fő célunk, hogy kis csoportokban játékos, izgalmas, oldott légkörű órák keretében szerezzék meg hallgatóink a magabiztos nyelvtudást. Nálunk a nyelvtanulás nem unalmas magolás, hanem igazi közösségi élmény, diákjaink szeretnek nyelvórára járni és a sok órai beszélgetés hatására gyorsan szereznek sikerélményt a tanult nyelven. A hatékony nyelvtanulás érdekében iskolánkban csak diplomás, tapasztalt nyelvtanárok tanítanak, akiket a diákok minden egyes tanfolyamon értékelnek, így kivétel nélkül csak jó és lelkes tanárok alkotják tanári csapatunkat. Felsőbb szinteken anyanyelvi tanárok segítik a beszédfejlesztést.

Más Nyelven Nyelviskola

Más Nyelven Nyelviskola

Iskolánkban a modern technológiák, változatos feladatok és módszerek új ismeretekkel és élményekkel színesítik a tanfolyamokat. Minden oktatónk egyéni módszerekkel dolgozik azon, hogy a tanfolyamokra és magánórákra járó tanulók hatékonyan elsajátítsák a nyelvet. Figyelemmel kísérjük a tanulók fejlődését, segítjük a tanulásra fordított idő hatékony kihasználását otthon és órán is -hogy minél jobb eredmények elérését tegyük lehetővé felnőtt és gyerek tanulóink számára egyaránt.

Ring Nyelvstúdió

Ring Nyelvstúdió

A Ring Cégcsoport tagjaként a Ring Nyelviskola nyelvoktatásra és a szervezetek nyelvi képzésére szakosodott intézmény. Célunk, hogy a minden igényt kielégítő nyelvoktatás során olyan biztos tudást nyújtsunk, hogy diákjaink soha ne ütközhessenek nyelvi nehézségekbe. Segítségünkkel a nálunk tanulók teljes körű, a valós igényeknek megfelelő, magas színvonalú oktatást vehetnek igénybe.

Soter Nyelviskola

Soter Nyelviskola

A megfelelő szakmai ismereteken túl egy jó szakember számára kiemelten fontos a megfelelő szaknyelv megszerzése is. A Soter Nyelviskola legújabb szaknyelvi képzései a legkülönbözőbb szakterületeken dolgozók számára nyújt hasznos fejlődési lehetőséget. Kommunikáció központú, autentikus szituációkra épülő kurzusaink elvégzése után minden felmerülő szakmai helyzetben magabiztosan tudja majd képviselni saját és cége érdekeit.

Tuti menü