Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Üzleti angol linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Üzleti angol képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: uzletiangol.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 91 db
5perc angol

5perc angol

Az ingyenes angol napi leckéket, az 5 Perc Angol-t 2003-ban keltettük életre, azzal a céllal, hogy napi, ingyenes, és nem utolsósorban rövid és szórakoztató mini leckékkel segítsük a nyelvtanulókat és a nyelvgyakorlókat. A napi ingyenes nyelvleckékre bárki feliratkozhat, ez semmilyen kötöttséggel nem jár. A feliratkozást weboldalunk jobb felső sarkában teheted meg. A napi leckéket nem szint szerint soroljuk be, így mindenki - aki feliratkozik - ugyanazt a leckét kapja. A tanulnivalók heti témák köré csoportosulnak, így vagy egy adott szóbeli témakörrel, vagy egy nyelvtani ponttal, vagy egy készséggel (pl. hallás utáni értés) foglalkozunk. A leckéket minden szintnek ajánljuk, hiszen ha mást nem is, de legalább a szavakat mindenki meg tudja tanulni. A heti tanulnivalók összeállításánál figyelünk arra, hogy mindemellett a leckék változatosak legyenek tudásszintben is. Ha még nem tetted, csatlakozz Te is hozzánk, és tanulj velünk szórakozva minden nap!

Afme

Afme

Az AFME a világ vezető bankjait és a tőkepiac egyéb jelentős résztvevőit képviseli. Az AFME összekötőként szolgál a pénzügyi piacok, politikusok, döntéshozók és a közvélemény között. A tevékenységeink: - képviselet - képzés - kommunikáció - koordináció

Angloville nyelvi sziget

Angloville nyelvi sziget

Az Angloville nyelvi sziget egy külföldi angol nyelvtanfolyam Magyarországon. Egy hétre anyanyelvi környezetet teremtünk, ahol a résztvevők 70 óra (napi 12 óra) egyéni nyelvi tréningen vesznek részt különböző országokból érkező angol anyanyelvűekkel, így leküzdik kommunikációs korlátaikat és magabiztos angoltudásra tesznek szert. A program során az üzleti nyelv, prezentáció, tárgyalás, konferenciahívás helyzetek gyakorlása kiemelten fontos. Az all-inclusive, bentlakásos program nyugodt, minőségi vidéki helyszíneken valósul meg.

Angol gazdasági

Angol gazdasági

Üdvözlünk az ország első online szakmai angol nyelviskolájának honlapján! Legfőbb ismertetőjegyünk, hogy kizárólag interneten oktatunk, a hallgatók igényeit maximálisan figyelembe véve. Kiváló tanáraink, rugalmas időbeosztásunk, pozitív hozzáállásunk belőled is Angol Nyelvzsenit farag! Légy magabiztos angolul is!

Angol Tréning

Angol Tréning

Az angoltrening új módszert képvisel a nyelvtanulásban. A gyors és gyakorlati tréningeinken a beszédkészség fejlesztését tűztük ki célul. A tréning módszerrel eredményes a nyelvtanulás és hatékonyan fejlődik az összes kommuniációs készség: a beszéd, szövegértés, írás és olvasás. Tréningeinken a kommunikációs kompetenciák is fejlesztésre kerülnek és a beszéd- és szövegértés készségei is magabiztos alapokat nyernek. A tréning módszerrel az angol nyelvet céljának megfelelően, eredményorientált tréningeken lehet elsajátítani. Az üzleti angol tréningeink a gyakorlati üzleti munkamenetre és élethelyzetekre épülnek. Nem az üzleti angolról tanulunk, hanem üzleti angolt sajátítunk el. Az üzleti témák és megfelelő szókincs mellett a kommunikáció udvariassági kifejezéseit és a profi üzleti hozzáállást is elsajátíthatod. A tréning módszernek köszönhetően azonnal alkalmazható tudást és szókincset kapsz. Az angollal együtt sajátíthatod el a megfelelő nyelvi stílust és üzleti kommunikációs eszközöket is. Írásban és szóban is magabiztos leszel, akár panaszlevelet kell kezelni, akár prezentációt kell tartani, akár vendégeket kell fogadni.

Balogh Anna

Balogh Anna

Beszéd centrikus angolóráimon változatos feladatok segítségével igyekszem megszerettetni diákjaimmal az angol nyelvet. Nyelvérzéküket, egyéni igényeiket figyelembe véve állítom össze az anyagot. Ami a legfontosabb: Megtanítom őket tanulni. Úgy gondolom, kemény munka nélkül semmilyen területen nem lehet eredményt elérni. Ugyanakkor az a célom, hogy a diákok ne munkának, hanem kikapcsolódásnak tekintsék a nyelvtanulást. Tanítási stílusom jellemzői: - kommunikatív (az első perctől kezdve minden angolul zajlik) - változatos (irodalmi szemelvények, újságcikkek, országismereti témák, filmek, internetes hírek, hanganyagok bevonása) - következetes (rendszeres házi feladat és számonkérés) - igényes

BBC Business News

BBC Business News

A BBC News a British Broadcasting Corporation (BBC) egyik divíziója. A BBC a világ egyik legnagyobb műsorszolgáltatója, ismeretterjesztő és szórakoztató televízió- és rádióműsorokat készít, emellett különböző információs szolgáltatásokat is nyújt az Interneten keresztül. A cég célkitűzése: informálni, oktatni és szórakoztatni

BBC Learning English

BBC Learning English

A BBC Learning English oldala már 70 éve mutatja be az angol nyelvet változatos (letölthető) feladatokon keresztül az érdeklődőknek. Megtalálhatóak - különböző hanganyagok, - szituációs gyakorlatok, - gyakran használt szavak, kifejezések, - tanácsok állásinterjúhoz, önéletrajz készítéshez.

BeHappy Angol Nyelviskola

BeHappy Angol Nyelviskola

A mi célunk az, hogy mindenkinek segítsünk megtanulni angolul, aki megtisztel minket a bizalmával. Nemre, életkorra, képességekre való tekintet nélkül. Nevünkhöz méltóan vidám, közvetlen, barátságos légkörű angol nyelviskola vagyunk. Fontosnak tartjuk, hogy minden tanulónak és érdeklődőnek személyes odafigyelést nyújtsunk, megismerjük az angollal kapcsolatos célját, terveit és tájékozódjunk eddigi sikereiről, esetleges kudarcairól. Mivel angol nyelviskolánkban nem csoportban, hanem egyéni tempóban lehet tanulni, már a beiratkozáskor felmérjük a jelentkező tudását, érdeklődünk céljairól és meghallgatjuk egyéni elképzeléseit. Így tudunk személyre szóló segítséget nyújtani. A tanfolyam során vezető tanárunk minden tanuló haladását figyelemmel kísári, és irányítja tanári csapatunk munkáját.

Hirdetés
Berényi Gabi

Berényi Gabi

Több mint 10 éve tanítok angolt, különböző korosztályoknak, különböző szinteken. Dolgozom iskolában, vezettem nyelvtanfolyamokat (alap és középfokú nyelvvizsga előkészítőket) és szervezek játékos nyelvtanító eseményeket. A mai kor kihívásaihoz. igazodva kezdett érdekelni az üzleti nyelv oktatása. A Közgazdasági Egyetem elvégzése után pedig már nem csak érdekel, hanem oktatok is gazdasági angolt. Kapcsolataim és tanulmányaim révén ( humán erőforrás diploma) szakmailag és emberileg is a maximumot fogom kihozni a tanulóimból.

Berlitz

Berlitz

A nyelvtanulók a világon mindenhol elégedettek a Berlitz-módszerel, mely az egyik legsikeresebb módja egy nyelv hatékony és élvezetes elsajátításának. Minden tanfolyamunk a Berlitz-módszeren alapul, melynek legfontosabb ismertetőjegyei a következők: - A tanfolyamon résztvevők igényei állnak a középpontban - A tanuló a célnyelven gondolkodik és beszél a kezdetektől fogva - Magas beszédarány, az óra 50%-án a tanuló beszél - Célirányos oktatás - Intuitív nyelvtan - Személyre szabott oktatás

Bloomberg Businessweek

Bloomberg Businessweek

A Bloomberg Businessweek, ismertebb nevén BusinessWeek egy heti üzleti magazin, amelyet az 1929-ben alapított Bloomberg L.P. ad ki. A magazint azért hozták létre, hogy információt és magyarázatot adjon az üzleti világ eseményeiről. Jelenleg New York City-ben van a székhelye.

BME Nyelvvizsgaközpont

BME Nyelvvizsgaközpont

A BME Nyelvvizsgaközpontja 2000 júliusától akkreditált nyelvvizsgaközpont, melyben évi öt vizsgaalkalommal lehet B1 (alapfok), B2 (középfok) és C1 (felsőfok) szinten államilag elismert, általános egynyelvű angol és német, valamint általános kétnyelvű angol, francia, holland, német, olasz, orosz és spanyol vizsgát tenni. Vizsgaközpontunkban lehetőség van arra is, hogy a vizsgázók már meglévő egynyelvű nyelvvizsga-bizonyítványukat kétnyelvűre egészítsék ki. A kiegészítő vizsga középfokon egy idegen nyelvű szöveg magyarra történő fordítását, felsőfokon pedig egy magyar nyelvű szöveg idegen nyelven való tömörítését tartalmazza. 2002-ben megtörtént a műszaki kommunikációs szaknyelvi vizsgák akkreditációja is. Műszaki szaknyelvi vizsgákat 2003-ban szervezünk először. Kidolgoztuk a szaknyelvi kommunikációs vizsgarendszerünk gazdasági szaknyelvi ágazatát is, mellyel 2005. januárjától bővítettük a BME nyelvvizsga-kínálatot.

Bookline

Bookline

A Shopline Magyarország vezető webáruháza. Vásárlóinkat verhetetlen minőségű és mennyiségű könyvkínálatunk mellett műszaki és drogériacikkekkel, játékokkal, illetve különleges lakberendezési és gourmet-választékkal várjuk! Több százezer elégedett vásárlónk bizalmát kedvezményes ajánlatokkal, akciókkal és nyereményjátékokkal háláljuk meg.

Bozókiné Antal Rita

Bozókiné Antal Rita

20 éve foglalkozom angol tanítással magántanárként. Rendelkezem a Cambridge Egyetem CELTA képesítésével. Fő területem a különböző vizsgákra felkészítés az alapfokútól a felsőfokú nyelvvizsgáig, érettségitől az államvizsgáig. Nemcsak általános angolt, hanem (végzettségemből fakadóan) üzleti, pénzügyi angolt, valamint turizmushoz, vendéglátóiparhoz kapcsolódó szaknyelvet is tanítok. Emellett kezdő szinttől is szívesen vállalok nyelvoktatást, akár 10 éves kortól.

Breaking News English

Breaking News English

Több mint 1600 ingyenes, nyomtatható angol tananyag 7 tudásszint szerinti csoportosításban. Letölthető hanganyagok részletesen kidolgozott feladatokkal és megoldásokkal. Könnyebb és bonyolultabb leckék kétnaponta, az új leckék az aktuális eseményeket dolgozzák fel hírek, üzleti hírek, szórakozás, tudomány témakörökben.

British Council

British Council

A Cambridge üzleti angol nyelvvizsga szintjei megfelelnek a magyar rendszer szerinti alapfokú, középfokú és felsőfokú angol nyelvvizsgának, ezért minden British Councilnál letett sikeres üzleti nyelvvizsga mellé automatikusan jár a szintnek megfelelő, honosított, államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány. Ezzel a bizonyítvánnyal könnyedén kiváltható a diplomához szükséges üzleti angol nyelvvizsga, a felsőoktatási intézményekbe történő jelentkezésnél plusz pontot jelent, és a magyar munkáltatók által gyakran megkövetelt üzleti angolnyelv-tudást is bizonyítja. A University of Cambridge ESOL üzleti angol nyelvvizsgáját ingyenesen honosítjuk. Három különbözõ szintet ajánlunk: Business English Certificates (BEC) Preliminary, Business English Certificates (BEC) Vantage, Business English Certificates (BEC) Higher.

Tuti menü