Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Folyóiratok - üzleti angol képes leírás - Üzleti angol.tlap.hu
részletek »

Folyóiratok - üzleti angol - Üzleti angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzletiangol.tlap.hu » Folyóiratok - üzleti angol
Keresés
Találatok száma - 8 db
BBC Business News

BBC Business News

A BBC News a British Broadcasting Corporation (BBC) egyik divíziója. A BBC a világ egyik legnagyobb műsorszolgáltatója, ismeretterjesztő és szórakoztató televízió- és rádióműsorokat készít, emellett különböző információs szolgáltatásokat is nyújt az Interneten keresztül. A cég célkitűzése: informálni, oktatni és szórakoztatni

Bloomberg Businessweek

Bloomberg Businessweek

A Bloomberg Businessweek, ismertebb nevén BusinessWeek egy heti üzleti magazin, amelyet az 1929-ben alapított Bloomberg L.P. ad ki. A magazint azért hozták létre, hogy információt és magyarázatot adjon az üzleti világ eseményeiről. Jelenleg New York City-ben van a székhelye.

Financial Times

Financial Times

A Financial Times (FT) egy brit nemzetközi napilap, amely különös hangsúlyt helyez az Egyesült Királyságból származó és a nemzetközi üzleti és gazdasági hírekre. Az újságot, amelyet a Pearson PLC ad ki, 1888-ban alapította James Sheridan és Horatio Bottomley, majd 1945-ben összeolvadt az 1884-es alapítású legnagyobb versenytársával, a Financial News-zal.

Forbes

Forbes

A Forbes egy hetente megjelenő amerikai üzleti magazin, amely a Forbes Inc. tulajdonában van. Pénzügyi, ipari, beruházási és marketing témakörben tartalmaz cikkeket. Megjelentet jelentéseket kommunikáció, tudomány és a jog területeiről is. A székhelye New York City-ben van. Elsődleges versenytársai az üzleti magazinok között a Fortune és a Bloomberg Businessweek.

Fortune

Fortune

A Fortune egy globális üzleti magazin, amelyet a Time Inc. publikál, és amelyet Henry Luce alapított 1930-ban. A Fortune magazin elsődleges versenytársai a nemzeti üzleti magazin kategóriában a Forbes, amelyet szintén kéthetente adnak ki, és a Bloomberg Businessweek. A magazin különösen arról ismert, hogy évente kiad egy listát, amely a vállalatokat rangsorolja a jövedelmük alapján.

The Economist

The Economist

A The Economist egy angol nyelvű, hetente megjelenő újság, amely a The Economist Newspaper Ltd. tulajdonában van, és Londonban szerkesztik. 1843-ban alapította James Wilson. Történelmi okokból a The Economist újságnak nevezi magát, bár formája alapján magazin lehetne. 2006-ban az átlagos heti forgalma 1,5 millió volt, amelynek felét az Egyesült Államokban realizálta.

The Wall Street Journal

The Wall Street Journal

A The Wall Street Journal egy amerikai angol nyelvű nemzetközi napilap, amely üzleti és gazdasági híreket publikál. Heti hat alkalommal jelenik meg New Yorkban, az lap ázsiai és európai kiadásaihoz hasonlóan. A Journal az Egyesült Államok legnagyobb újságja, kb. 2,4 millió példányban jelenik meg (ez magába foglalja a közel 900 000-es digitális előfizetést is). Legnagyobb versenytára a londoni székhelyú Financial Times.

Üzleti Világ

Üzleti Világ

A MAGYAR ÜZLETI VILÁG az ország egyetlen kapcsolatépítő szaklapja, mely célkeresztjében az üzleti kapcsolatokon kívül, olyan szakértői anyagok állnak, amelyekből bármely iparágban tevékenykedő vállalkozás profitábilisan tanulhat.

Tuti menü