Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blogok - üzleti angol képes leírás - Üzleti angol.tlap.hu
részletek »

Blogok - üzleti angol - Üzleti angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzletiangol.tlap.hu » Blogok - üzleti angol
Keresés
Találatok száma - 6 db
Business Insider

Business Insider

A Business Insider egy amerikai üzleti és technológiai híreket tartalmazó website, amelyet 2009. februárjában indítottak New York Cityben. Double Click alapította. Az oldal üzleti híreket tesz közzé és elemez, és összegyűjti a legfrissebb híreket az internetről.

Financial Times Business Blog

Financial Times Business Blog

A blog fől témája az üzleti élet és az üzleti stratégiák, arról szól, hogy a vállalkozások milyen üzleti döntéseket hoznak és miért éppen azokat. Regisztráció után bárki szabadon kommentelhet. A szerzők pénzügyi újságírók, akiket a Twitteren is követhetnek.

Gazdasági angol blog

Gazdasági angol blog

Az angol szaknyelv minden témáját érintjük: könyvek, tanulási tippek, külföldi oldalak, nyelvvizsga, hasznos információk... Kommentelj te is! Tanulási tippek, tanácsok nyelvvizsgára, hasznos weblapok, nyelvtanulással kapcsolatos bejegyzések.

Harriman Intelligence

Harriman Intelligence

A Harriman Intelligence weboldalon pénzügyi elemzések találhatóak a beruházás, kereskedelem, gazdaság területén vezető írók tollából. A blogjainkat vezető befektetők és kereskedők írják, a blogok témája: - üzlet és gazdaság, - beruházás, - kereskedési technikák és rendszerek, - pénzügyi piacok technikai elemzése, - a legnagyobb befejtetők és az ő történetük, - egyéb befektetési területek.

Marginal Revolution

Marginal Revolution

A Marginal Revolution egy közgazdasági blog, amelyet Tyler Cowen és Alex Tabarrok közgazdászok (a George Mason University tanárai) vezetnek. Az oldalt naponta frissítik, az aktuális eseményekkel és az újonnan kiadott jelentésekkel vagy könyvekkel foglalkozik.

Naked Capitalism

Naked Capitalism

A Naked Capitalism blogot Susan Webber (az Aurora Advisors Inc., egy management consulting cég igazgatója) vezeti. A blog pénzügyi és gazdasági hírekkel és elemzésekkel foglalkozik, különös tekintettel a bank szektor jogi és etikai ügyeire.

Tuti menü