Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Áruházak képes leírás - Üzleti angol.tlap.hu
részletek »

Áruházak - Üzleti angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzletiangol.tlap.hu » Áruházak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bookline

Bookline

A Shopline Magyarország vezető webáruháza. Vásárlóinkat verhetetlen minőségű és mennyiségű könyvkínálatunk mellett műszaki és drogériacikkekkel, játékokkal, illetve különleges lakberendezési és gourmet-választékkal várjuk! Több százezer elégedett vásárlónk bizalmát kedvezményes ajánlatokkal, akciókkal és nyereményjátékokkal háláljuk meg.

Könyvkapu

Könyvkapu

A Könyvkapu online áruházat könyvszerető magánemberek alapították: van köztünk könyvterjesztő, könyvkiadó, marketinges, számítástechnikus. A könyvek szeretete, a könyvet olvasó emberek melletti elkötelezettség ars poeticája egy könyvterjesztő esetében akár üres szólam is lehetne. De nem az. Éppenséggel a közhelyeket kell esetünkben tartalommal megtölteni. Hogy a könyv nem egymással összekapcsolt papírlapok együttese, amelyekre valamit írtak (Frédéric Barbier), hogy nem termék, hogy műfajai vannak és nem kategóriái. Hogy bár ára van, mint a főznivaló krumlinak, mégis írják-kiadják-olvassák, szinte függetlenül attól, hogy éppen jól jövedelmez, vagy elszegényít. Nem igérünk olyat, amit nem tartunk be. Az ár, a jótállás és a kedvezmények feltételeit nem apró betűs mellékletekből tudhatja meg, s a szállítási idő sem lesz többszöröse annak, amit igérünk Önnek. Számíthat ránk! Jó olvasást!

Könyvváros

Könyvváros

A könyv webáruház segítségével kereshet könyvet tematikusan, kategória szerint, például fantasy könyv, vagy szakkönyv. Ezeket a kategóriákat a baloldalon találja felsorolva. Továbbá használhatja a könyv gyors kereső lehetőséget, a bal felső sarokban található könyv kereső ablakba beütheti a könyv címét, vagy annak részletét, szerzőt, vagy akár a kiadót. Amennyiben ismeri a könyv isbn számát, annak pontos megadásával is kereshet. A webáruházunkban kizárólag új könyvek kaphatók. Időközönként akciót is hirdetünk, illetve beszerzéstől függően található nálunk olcsó könyv is. A főoldalon mindig megtalálja a top könyv kategóriát, illetve a könyvajánló részt, ahol a legfrissebb, vagy legnépszerűbb kiadványokból válogathat!

Libra Books

Libra Books

A Libra Könyvesboltban a nyelvtanuláshoz kínáljuk a világ vezető nyelvkönyv kiadóinak gondozásában megjelent könyveket, hangzó és video anyagokat. A Libra Café pedig az idegen nyelvű szépirodalmi, gyermek-és ifjúsági irodalom mellett útikönyvekkel és idegen nyelvű folyóiratokkal várja vásárlóit.

Prospero Internetes Könyváruház

Prospero Internetes Könyváruház

Az 1994 októberében alakult Prospero Könyvei Budapest Kft. már hosszabb ideje a tudományos és szakkönyvek vezető magyarországi importőre. Kedvező és kiszámítható árak, gyors és megbízható szolgáltatás, ingyenes információadás jellemzik tevékenységünket. Állandó megrendelőink közé tartozik számos nagy országos és egyetemi könyvtár, továbbá kutatóintézetek, ipari vállalatok és más szervezetek, illetve azok könyvtárai. Lent számos referenciát megadunk intézményi, könyvtári megrendelőink köréből. Kérésre örömmel adunk információt könyvesbolti és egyéb viszonteladói megrendelőinkről is. Cégünk fontos feladatának tekinti a külföldi könyveket forgalmazó könyvesboltok ellátását, de szívesen teljesíti magánszemélyek és cégek megrendeléseit is.

Student Book

Student Book

Nyelvkönyvshopunkban széles választékát találja a nyelvkönyveknek, idegennyelvi feladatgyűjteményeknek, szótáraknak, szószedetekben, nyelvvizsga felkészítő könyveknek. Nyelvtanári csapatunk azon fáradozik, hogy Ön részletesen megismerhesse a kiadványokat. Segítségünkkel könnyen kiválaszthatja és eldöntheti, melyik könyvre van szüksége.

Tuti menü