Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol nyelvtanárok vidéken képes leírás - Üzleti angol.tlap.hu
részletek »

Angol nyelvtanárok vidéken - Üzleti angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzletiangol.tlap.hu » Angol nyelvtanárok vidéken
Keresés
Találatok száma - 8 db
Balogh Anna

Balogh Anna

Beszéd centrikus angolóráimon változatos feladatok segítségével igyekszem megszerettetni diákjaimmal az angol nyelvet. Nyelvérzéküket, egyéni igényeiket figyelembe véve állítom össze az anyagot. Ami a legfontosabb: Megtanítom őket tanulni. Úgy gondolom, kemény munka nélkül semmilyen területen nem lehet eredményt elérni. Ugyanakkor az a célom, hogy a diákok ne munkának, hanem kikapcsolódásnak tekintsék a nyelvtanulást. Tanítási stílusom jellemzői: - kommunikatív (az első perctől kezdve minden angolul zajlik) - változatos (irodalmi szemelvények, újságcikkek, országismereti témák, filmek, internetes hírek, hanganyagok bevonása) - következetes (rendszeres házi feladat és számonkérés) - igényes

Berényi Gabi

Berényi Gabi

Több mint 10 éve tanítok angolt, különböző korosztályoknak, különböző szinteken. Dolgozom iskolában, vezettem nyelvtanfolyamokat (alap és középfokú nyelvvizsga előkészítőket) és szervezek játékos nyelvtanító eseményeket. A mai kor kihívásaihoz. igazodva kezdett érdekelni az üzleti nyelv oktatása. A Közgazdasági Egyetem elvégzése után pedig már nem csak érdekel, hanem oktatok is gazdasági angolt. Kapcsolataim és tanulmányaim révén ( humán erőforrás diploma) szakmailag és emberileg is a maximumot fogom kihozni a tanulóimból.

Bozókiné Antal Rita

Bozókiné Antal Rita

20 éve foglalkozom angol tanítással magántanárként. Rendelkezem a Cambridge Egyetem CELTA képesítésével. Fő területem a különböző vizsgákra felkészítés az alapfokútól a felsőfokú nyelvvizsgáig, érettségitől az államvizsgáig. Nemcsak általános angolt, hanem (végzettségemből fakadóan) üzleti, pénzügyi angolt, valamint turizmushoz, vendéglátóiparhoz kapcsolódó szaknyelvet is tanítok. Emellett kezdő szinttől is szívesen vállalok nyelvoktatást, akár 10 éves kortól.

Csákány Tamás

Csákány Tamás

Általános és üzleti angol nyelvoktatás magánszemélyeknek és céges csoportoknak. Beszédközpontú angol órák személyre szabottan, tapasztalt magántanárnál. Türelmes, kedves, dinamikus tanár, jó hangulatú órák. Felnőtteknek és gyerekeknek általános iskolás kortól. Fő profilom az angol nyelv és szaknyelv (üzleti, gazdasági, pénzügyi, kereskedelmi, idegenforgalmi) oktatás, korrepetálás, alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítés és helyes kiejtés, beszéd fejlesztés.

Csernókné Jezerniczky Éva

Csernókné Jezerniczky Éva

Készülj velem az angol nyelvvizsgára! Ha nincs időd, (kedved, alkalmad) angolórákra járni, tanulj otthonról az Interneten keresztül velem. Csak skype kell hozzá, és némi elhatározás. csernok.eva néven megtalálsz a skype-on, hívj fel, vagy hagyj üzenetet az elérhetőségeidről ezen az oldalon és már kezdhetjük is. Ha általános nyelvvizsgára van szükséged, TársalKodó, ha turizmus vagy üzleti vizsgára, GazdálKodó nyelvvizsga a specialitásom. Persze, ezen kívül bármelyik, általad választott nyelvvizsgára is felkészítelek, vagy segítek a nyelvtudásodat karbantartani. Saját anyaggal segítek a nyelvtani rendszerezésben, vagy átlendítelek a holtponton, ha már tizenötödször kezded újra. 30+ éves gyakorlatom és sajnos ehhez illő hajszínem van, hozzám bátran fordulhatsz. Mindent láttam-hallottam már és az ellenkezőjét is. Nincs olyan tanuló, akinek segíteni ne tudnék.

Fekete Anita

Fekete Anita

Fekete Anita vagyok Zalaegerszegről. Közel 20 éve foglalkozom angol nyelvtanítással és fordítással. Mellette meg internetes szakértő vagyok. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végeztem 1994-ben, angol szaknyelv tanári és szociológia szakon. Mindez csak látszólag zavaros, - igazából azt mutatja, hogy rengeteg mindenhez értek, így egész sokféle dologban tudok ügyfeleim rendelkezésére állni :) Például: általános és üzleti angol oktatást cégek és magánszemélyek számára. Személyesen Zalaegerszegen, Skypon bárhonnan fordítást angol nyelvű üzleti levelezést, Skype-, Hangout- (stb) beszélgetések lebonyolítását idegen nyelvű partnerrel. személyre szabott internet oktatást weblap, Facebook-, G+ oldal készítést, működtetést Sőt, ezeket bármilyen kombinációban elő tudom adni: pl. vannak olyan tanítványok, akik az angol oktatással párhuzamosan megtanulnak blogot is szerkeszteni, és ott készítik a projekt feladataikat. Miért is ne néznél körül jobban az oldalt található menüpontok alatt?

Tombácz Roland

Tombácz Roland

- Sokéves magántanári, nyelvvizsgáztatói és szakfordítói tapasztalat (az ipar számos területén) - Szakirányú és történész egyetemi diploma, gazdasági főiskolai illetve külföldi középiskolai, egyetemi tanulmányok - Nagy hangsúly a kiejtésen, és az aktív, kétoldalú kommunikáción - Funkcionális nyelvtani szemlélet - Teljesen angol nyelvű órák - Városközponti elhelyezkedés

Vincze Bernadett

Vincze Bernadett

Többéves külföldi - angliai - tapasztalattal rendelkező soproni nyelvtanár vagyok, tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem. Tanítást, korrepetálást, érettségire és nyelvvizsgára való felkészítést vállalok, kezdőtől egészen felsőfokú szintig, üzleti és kereskedelmi idegennyelvi jártassággal. Igény szerint kommunikáció vagy nyelvtanközpontú órákat tartok, fiatalos lendület és rugalmasság jellemez. Vállalok továbbá magyar-angol, angol-magyar és német-angol fordítást, illetve angol-magyar és magyar-angol tolmácsolást, és idegenvezetést is. A Pécsi Tudományegyetem Fordítástudományi Intézetében szereztem interkulturális mediátor-bizonyítványt.

Tuti menü