Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol nyelvtanárok Budapesten képes leírás - Üzleti angol.tlap.hu
részletek »

Angol nyelvtanárok Budapesten - Üzleti angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzletiangol.tlap.hu » Angol nyelvtanárok Budapesten
Keresés
Találatok száma - 16 db
Budapesti angol tanár kereső

Budapesti angol tanár kereső

?Szükségem lenne egy megbízható idősgondozóra a szüleim mellé vidékre?, ?Leinformálható, tapasztalt bébiszittert és bejárónőt keresek Budapesten? ? csak néhány példa sokak óhajára, akik segítséget vennének igénybe a családtagjaik ellátásához vagy az otthonuk rendben tartásához, de még nem bukkantak rá arra az alkalmazottra, aki kellő szakértelemmel és felelősséggel végezné el a rá bízott munkát. Nézz körül a Profimunka ingyenesen használható oldalán, és találd meg a megfelelő embert mindössze pár kattintással!

Corvin Beatrix

Corvin Beatrix

Angol nyelvtanár, sok éves tapasztalattal rendelkezem magántanárként, nyelviskolai tanárként és vizsgáztatóként. Fordítást, tolmácsolást is vállalok. Az órák helyszíne: Budapest, Hősök tere. Gazdasági, üzleti nyelvvizsgákra is vállalok felkészítést.

Damjanovich Katalin

Damjanovich Katalin

Damjanovich Katalin business és life coach, üzleti és szaknyelvi angoltanár vagyok. Nyelvtanári diplomámat az ELTE Angol Nyelvtanárképző Központjában (CETT) szereztem 1995-ben. Nyelvtudásunk legfontosabb mércéje, hogy meg tudunk-e szólalni, és ki tudjuk-e magunkat úgy fejezni, hogy azt a másik fél pontosan megértse. Éppen ezért az óráim jelentős hányada a beszédre koncentrál. Mivel 2010 óta üzleti és life coachként is dolgozom, hamar észrevettem, hogy a coaching módszerei az üzleti és szaknyelvi nyelvoktatásban is igen hasznosak, sőt, az ilyen jellegű, azaz coaching szemléletű nyelvórák sokkal hatékonyabbak azok számára, akik az angol nyelvet munkanyelvként szeretnék használni.

Dr. Tucker Tamás

Dr. Tucker Tamás

Az üzleti angol tanulása már az alapoktól elkezdhető, és minden szinten elsajátítható. Az óráimon a kommunikáció eszközén kívül a hallgató új szemléletet is kap, ami az üzleti élet minden területén eredményesen használható. Csoportokat is vállalok. Több mint 25 éves nyelvoktatási tapasztalattal rendelkezem.

Fekete Attila

Fekete Attila

Angol tanár Budapesten speciális tanítási gyakorlattal hatékony megoldást kínál nyelvtanulási problémáinak kezelésére. Nyelvtanítás garantált eredménnyel. Angol tanárként az elmúlt 15 évben sokféle tanulási problémával, nehézséggel találkoztam már. Angol fordítóként közel 16 éves tapasztatalattal rendelkezem. angolról - magyarra és magyarról - angolra egyaránt fordítok.

Giber Mátyás

Giber Mátyás

Nevem Giber Mátyás, üzleti és gazdasági angol oktatással foglalkozom. Ezen a területen jelentős szaktudással és több éves tanítási tapasztalattal rendelkezem. Egyetemi diplomát szereztem Angliában a Bradford University School of Management nemzetközi üzlet és menedzsment szakirányán. Angliai üzleti tanulmányaim során mind gazdasági szakismereteimet, mind szakmai angol tudásomat nagymértékben szélesíteni, fejleszteni tudtam egy professzionális anyanyelvi környezetben.

Hogyinszki Csaba

Hogyinszki Csaba

Több éves gyakorlattal, angoltanári diplomával rendelkező számlaképes nyelvtanár. Egyéni és csoportos angol oktatás alapfoktól felsőfokig (üzleti angol is), Budapesten a XIII. kerületben. Céges nyelvoktatást folyamatosan vállalok, ezen a területen is több éves tapasztalattal rendelkezem.

John Barefield

John Barefield

I am an experienced language examiner and teacher with fifteen years experience here in Hungary. I teach in groups and individually, examine, mark advanced papers for the 'felsofok' exam, create answer keys, test items and other material for advanced and intermediate state-accredited exams.

Katona Zsuzsa

Katona Zsuzsa

Angol gazdasági, pénzügyi, üzleti, idegenforgalmi, informatikai szaknyelvi közép vagy felsőfokú vizsgára készül? Angol általános közép vagy felsőfokú vizsgára készül? Szeretné a munkahelyén kívánt angolt jobban beszélni? Rugalmas az időbeosztása és nehezen kötelezi el magát fix órákra? Ha egyénre szabott tematikus képzést szeretne, színesen, naprakészen, forduljon hozzám, én talán segíthetek... Több évtizedes vizsgára felkészítő és vizsgáztatói múlttal (és jelennel) merem ígérni hogy, ha kellő szorgalma van, el tudja érni célját!

Hirdetés
Máté Katalin

Máté Katalin

Általános és üzleti angol oktatás Budapesten személyesen és skype-on keresztül. Érdekes és jó hangulatú órák, olyan tanári támogatás, amelynek segítségével a tanulók nem csupán az üzleti angol nyelvet sajátíthatják el, hanem a szakmai témákban felmerülő kérdésekre is választ kapnak.

Mészáros Károly

Mészáros Károly

Mészáros Károly vagyok, diplomás angol nyelvtanár. 2003 óta foglalkozom magán és céges angol nyelvoktatással. Oktatási módszereim egyénre szabottak, mindig a tanulók igényeinek, céljainak megfelelően. Angol óráim beszéd centrikusak, ahol az idő túlnyomó részében a tanulók beszélnek. Az első alkalmat követően (általános szintfelmérés), az órákat a tanulók nyelvi szintjének és személyiségének megfelelően építem fel. Az angol órákon a megbeszélt tankönyv mellett számos kiegészítő anyagot és eszközt használunk. (Újságcikk, angol nyelvű viccek, nyelvi tesztek és játékok, hallott szövegértést ellenőrző feladatok, szituációs kártyák, nyelvvizsga tesztek, stb.) Célom, hogy a tanulóim gyorsan és eredményesen sajátítsák el az angol nyelvet; illetve (kezdők esetében) már néhány hónap eltelte után képesek legyenek megértetni magukat angolul.

Nagy Péter

Nagy Péter

USA Diplomás Magántanár, diplomáját az Egyesült Államokban szereztem és 2001 óta tanítok angolt az idősebb és a fiatalabb korosztálynak egyaránt. Végzettségem az általános és a gazdasági angolra is kiterjed.

Rajki Csilla

Rajki Csilla

Rajki Csilla angol-német nyelvtanár vagyok. Az idegen nyelvek iránti vonzalmam már középiskolában kezdődött és mivel szeretek emberekkel foglalkozni a nyelvtanári pálya mellett döntöttem. 2003-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem angol nyelvtanári szakán. Már az egyetemi évek alatt elkezdtem magántanítással foglalkozni és bele szerettem ebbe a hivatásba. Számos diákot készítettem fel sikeresen érettségire, általános és szakmai nyelvvizsgákra vagy csak egyszerűen segítettem nekik jobb jegyet szerezni angolból és/vagy németből. Diplomám megszerzését követően egy üzleti szakközépiskolában tanítottam általános, idegenforgalmi és gazdasági szaknyelvet. 2007 óta élek a fővárosban. Jelenleg céges tanfolyamokon oktatok és magántanárként gyakorlom a hivatásomat.

Révi Erik

Révi Erik

2000-ben végeztem a Veszprémi Egyetem angol nyelv és irodalom szakán. Azóta folyamatosan tanítok cégeknél, most már magánórák keretein belül is, 8 évig a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának is dolgoztam. Az egyetem elvégzése után üzleti cikkeket szerkesztettem, fordítottam a Budapest Business Journal angol nyelvű lapnál. 2007 óta a Zöld úti szaknyelvi vizsgaközpont vizsgáztatója vagyok. A szakmai angolon kívül általános angolt is oktatok. Több, mint tíz éve tanítok üzletembereket, akiknek nincs sok ideje otthon tanulni, de szeretnének sikeresen angolul tárgyalni, illetve üzleti partnereikkel hétköznapi témákról beszélgetni. Ezek a folyamatos igények inspiráltak arra, hogy kifejlesszek egy olyan tanítási módszert, ami egyrészt élményt jelent az angolul tanulóknak, ugyanakkor rendkívül hatékony.

Stadler Veronika

Stadler Veronika

Fő profilom az angol nyelv és szaknyelv oktatás, korrepetálás, vizsgára felkészítés és helyes kiejtés fejlesztés. Ezen kívül vállalok még fordítást, tolmácsolást, valamint olyan, a szakmába vágó speciális szolgáltatásokat is végzek, amit a következő oldalon teljes terjedelmében részletezek. Elsődleges célom tanulóim maximális felkészítése, és a nyelvi minőség garantálása pontos, gyors és igényes munkavégzéssel. Versenyképes áraimmal igyekszem magán és üzleti ügyfeleim teljes megelégedettségére szolgálni a hét minden napján.

Üzleti angol nyelvvizsgákra felkészítés egyénileg

Üzleti angol nyelvvizsgákra felkészítés egyénileg

A szakszövegek helyes értelmezése, a mindennapos kapcsolattartás a cég külföldi ügyfeleivel mostantól kezdve gyerekjáték lesz. Prezentációk, riportok, beszámolók, havi jelentések készítése angol nyelven, hogy Ön magabiztosan vegye az üzleti élet akadályait.a különböző szakmai területek (üzleti, pénzügyi, gazdasági, kereskedelmi, idegenforgalmi, vendéglátó ipari, marketing stb. területek) speciális szókincsére, nyelvi fordulataira, levelezési formáira és nyelvtani szerkezeteire építve segítek felkészülni mind a szakmai nyelvvizsgára készülő diákoknak, üzletembereknek,vállalkozóknak Üzleti levelek, emailek irása, az üzleti angol szókincs bővítése nálam napirenden van. A magánóráknak köszönhetően (nálam nincsenek csoportok, csak Ön és az angol tanár ) ön csak azt fogja tanulni, amire szüksége van, ezért sokkal gyorsabban tud haladni, mint a hagyományos angol nyelviskolákban. Ha nincs sok ideje és szeretne gyorsan megtanulni angolul nálam jó helyen jár, pár alkalom után már érzi is a fejlődést

Tuti menü